OWON nyedhiyakake macem-macem piranti cerdas sing adhedhasar teknologi Wi-Fi: termostat, feed feed pet, plug pintar, kamera IP lan sapanunggalane, Iku cocog kanggo toko online, saluran ritel lan proyek renovasi omah. Produk kasedhiya APP mobile sing ngidini pangguna pungkasan kanggo ngontrol utawa gawe jadwal piranti cerdas kanthi nggunakake telpon pintar. Piranti pinter Wi-Fi kasedhiya kanggo OEM disebar ing jeneng merek sampeyan dhewe.

FEEDER PET 2000-V
THERMOSTAT 513-W
DINRAIL RELAY 432
LED BULB 623
IP CAMERA 801
Smart Plug 408-EU
Plug Smart 408-EU

Tampilan Whatsapp Online Chat!