OWON ngrancang lan nggawe macem-macem piranti IoT ing kategori LIMA: manajemen energi, kontrol HVAC, sensor keamanan, kontrol lampu, lan pengawasan video. Saliyane nyedhiyakake model sing ora ana, OWON uga duwe pengalaman banget kanggo nyedhiyakake piranti "piranti sing cocog" kanggo pelanggan supaya cocog karo tujuan teknis lan bisnis.

Kustomisasi Piranti IoT kalebu: rebranding silscreen prasaja, lan pangaturan dhewe sing luwih jero ing perangkat kukuh, hardware lan malah desain industri anyar.

Kustomisasi APP: ngganti logo APP lan kaca ngarep; kirim APP menyang Android Market and App Store; Nganyari lan pangopènan APP.

Penyebaran Awan Swasta: ngilangi program server awan OWON ing ruang awan pribadi pelanggan; nyerahake platform manajemen mburi kanggo pelanggan; program server maya lan nganyari APP lan perawatan


Tampilan Whatsapp Online Chat!