• OWON will be at The 7th China(Shenzhen) International Pet Supplies Exhibition

    OWON bakal ana ing Pameran Perlengkapan Hewan Internasional China (Shenzhen) kaping 7

    Pameran Penyediaan Hewan Peliharaan Internasional China (Shenzhen) kaping 2021/4 / 15-18 Pusat Pameran lan Pameran Shenzhen (Distrik Futian) Xiamen OWON Technology Co., Ltd. Nomer Pameran: 9E-7C Kita kanthi tulus ngajak para pedagang lan kanca ing saindenging jagad kanggo ngunjungi, lan goleki kasempatan kanggo kerja sama siji lan sijine!
    Waca liyane
  • ZigBee 3.0: The Foundation for the Internet of Things: Launched and Open for Certifications

    ZigBee 3.0: Yayasan kanggo Internet Babagan: Diluncurake lan Dibukak kanggo Sertifikasi

    (Cathetan Editor: Artikel iki, diterjemahake saka Pandhuan Sumber Daya ZigBee · Edisi 2016-2017.) Zigbee 3.0 minangka gabungan standar nirkabel terkemuka pasar Aliansi dadi solusi tunggal kanggo kabeh pasar vertikal lan appliasi. Solusi kasebut nyedhiyakake interoperabilitas sing lancar ing antarane piranti cerdas sing jembar lan menehi konsumen lan bisnis akses menyang produk lan layanan inovatif sing bisa digunakake kanggo nambah urip saben dinten. Solusi ZigBee 3.0 wis dirancang ...
    Waca liyane
  • ZigBee, the IoT and Global Growth

    ZigBee, Pertumbuhan IoT lan Global

    (Cathetan Editor: Artikel iki, diterjemahake saka Pandhuan Sumber Daya ZigBee.) Kaya ramalan analis sing akeh, Internet of Things (IoT) teka, sawijining visi sing wis suwe dadi idham para peminat teknologi ing endi wae. Bisnis lan konsumen padha uga ngelingi kanthi cepet; lagi mriksa atusan produk sing ngaku "cerdas" digawe kanggo omah, bisnis, pengecer, utilitas, pertanian - dhaptar isih ana. Jagad iki preparding ...
    Waca liyane
  • Leading the Way with Interoperable Products

    Mimpin Cara Kanthi Produk sing Bisa Dioperasikan

              Standar sing mbukak mung apik banget ing interoperablility sing diasilake produk ing pasar. Program Sertifikasi ZigBee digawe kanthi misi kanggo nyediakake prosedur lengkap lan komprehensif sing bakal ngetrapake implementasine standar menyang produk sing wis dipasarake supaya bisa interoperabilitas tundhuk karo produk sing wis divalidasi. Program kita nggunakake keahlian dhaptar perusahaan 400+ memeber kanggo nggawe set lengkap lan lengkap ...
    Waca liyane
  • Why Use Zigbee for your Wireless IOT Solution?

    Napa Gunakake Zigbee kanggo Solusi IOT Nirkabel?

          Quation sing luwih apik yaiku, kenapa ora? Apa sampeyan ngerti manawa Aliansi Zigbee nggawe spesifikasi nirkabel, standar, lan solusi nirkabel kanggo komunikasi nirkabel IoT sing kasedhiya? Spesifikasi, standar, lan solusi kasebut kabeh nggunakake standar IEEE 802.15.4 kanggo akses filosofi lan media (PHY / MAC) kanthi dhukungan kanggo band 2.4GHz ing saindenging jagad lan band regional GHz. Transceiver lan modul modul IEEE 802.15.4 sing kasedhiya kasedhiya luwih saka 20 macem-macem pabrik ...
    Waca liyane
  • Full-Packaged ODM Service to Achieve Your Business Goals

    Layanan ODM Paket Lengkap Kanggo Nggawe Tujuan Bisnis Sampeyan

    Babagan Teknologi OWON OWON (bagean saka LILLIPUT Group) yaiku Produsen Desain Asli sing disertifikasi ISO 9001: 2008 khusus kanggo desain lan manufaktur produk elektronik lan komputer wiwit taun 1993. Didhukung karo pondasi sing kuat ing teknologi tampilan komputer lan LCD sing dipasang. bermitra karo para pemain industri utama, OWON luwih akeh nggabungake teknologi IOT dadi campuran teknologi, nawakake produk standar lan solusi khusus kanggo ...
    Waca liyane
  • The Most Comprehensive Zigbee Smart Home System

    Sistem Omah Cerdas Zigbee Paling Komprehensif

    Minangka panyedhiya utama piranti lan solusi omah sing cerdas ing ZigBee, OWON percaya manawa "prekara" liyane sing gegandhengan karo IoT, sistem omah sing cerdas bakal nambah regane. Keyakinan iki ndadekake kita kepengin nggawe luwih saka 200 jinis produk adhedhasar ZigBee. Sistem omah sing cerdas OWON isine: Manajemen cahya Kontrol alat ing omah Keamanan omah Kamera IP perawatan kesehatan tuwa Rumah smrt bisa dadi ide sing komplit, lan sarat pelanggan beda-beda ...
    Waca liyane
  • WHAT KIND OF PLUGS ARE IN DIFFERENT COUNTRIES?PART 2

    JENIS JENIS APA ING negara sing beda-beda? BAGIAN 2

    Wektu iki kita terus-terusan ngenalake colokan. 6. Tegangan Argentina: 220V Frekuensi: Fitur 50HZ: Plug kasebut duwe rong pin datar kanthi bentuk V uga pin grounding. Versi plug, sing mung duwe loro pin flat, uga ana. Steker Australia uga bisa digunakake karo stopkontak ing China. 7. Tegangan Australia: 240V Frekuensi: Fitur 50HZ: Colokan kasebut duwe rong pin datar kanthi bentuk V uga pin grounding. Versi plug, sing mung duwe loro pin flat, uga ana. The Au ...
    Waca liyane
  • What kind of plugs are in different countries?Part 1

    Apa jinis colokan ing macem-macem negara? Bagean 1

    Amarga macem-macem negara duwe standar listrik sing beda, mula ing kene wis milih sawetara jinis plug ing negara kasebut. Muga-muga iki bisa mbantu sampeyan. 1. Tiongkok Voltase: 220V Frekuensi: 50HZ Fitur: Charger plug 2 shrapnode padhet. Iki dibedakake saka tengah kothong pin Jepang ing Amerika Serikat. Plug-in daya dhuwur, endhas adaptor yaiku 3 pin shrapnot. Salah siji potongan shrapn yaiku nyambungake kabel lemah kanthi alasan keamanan. 2. Tegangan Amerika: 120V ...
    Waca liyane
  • Single-phase or Three-phase? 4  Ways to Identify.

    Single-phase utawa Three-phase? 4 Cara Ngenali.

    Amarga akeh omah sing nganggo kabel beda, mesthi ana cara sing beda kanggo ngenali pasokan listrik siji utawa 3 tahap. Ing kene ditampilake 4 macem-macem cara sing gampang kanggo ngenali manawa sampeyan duwe tenaga siji utawa 3 phase ing omah sampeyan. Cara 1 Telpon telpon. Tanpa ngatasi teknis lan ngirit usaha sampeyan ing papan tombol listrik, ana wong sing bakal ngerti kanthi cepet. Perusahaan pasokan listrik sampeyan. Warta sing apik, dheweke mung telpon ...
    Waca liyane
  • What’s the Difference between Single-phase and Three-phase Power?

    Apa bedane antara Fase Tunggal lan Daya Tiga tahap?

    Ing listrik, fase kasebut nuduhake distribusi beban. Apa bedane pasokan listrik tahap siji lan telung tahap? Bedane antarane telung tahap lan fase siji utamane ing voltase sing ditampa liwat saben jinis kabel. Ora ana sing diarani kekuwatan rong tahap, sing dadi kejutan kanggo sawetara wong. Tenaga fase siji umume diarani 'split-phase'. Omah omah biasane disedhiyakake dening catu daya siji-fase, lan ...
    Waca liyane
  • NASA milih SpaceX Falcon Heavy kanggo ningkataké stasiun ruang lunar Gateway anyar

    SpaceX misuwur amarga peluncuran lan pendaratan sing apik, lan saiki wis menang kontrak peluncuran profil tinggi saka NASA. Agensi kasebut milih Perusahaan Rocket Elon Musk kanggo ngirim bagean awal saka perjalanan lunar sing ditunggu-tunggu menyang angkasa. Gerbang Gateway dianggep minangka pos paling dawa kanggo manungsa ing wulan, yaiku stasiun ruang angkasa cilik. Nanging ora kaya Stasiun Luar Angkasa Internasional, sing ngorbit Bumi rada kurang, gerbang kasebut bakal ngubengi Bulan. Bakal ndhukung sampeyan ...
    Waca liyane

Ngobrol Online WhatsApp!