MBMS 8000 minangka Sistem Manajemen Gedung Mini sing bisa dikonfigurasi cocog kanggo macem-macem proyek komersial sing entheng, kayata sekolah, kantor, toko, gudang, apartemen, hotel, omah-omah perawat, lan liya-liyane. Para pelanggan bisa milih saka macem-macem manajemen energi, kontrol HVAC lan lingkungan piranti ngawasi. Server back-end pribadi bisa ditrapake, lan dashboard PC bisa dikonfigurasi sesuai karo proyek sing unik, kayata:

• Modul fungsi: ngatur menu dashboard adhedhasar fungsi sing dipengini;

• Peta properti: nggawe peta properti sing nuduhake lantai lan kamar sing ana ing omah;

• Pemetaan piranti: cocog karo piranti fisik karo simpul logis ing peta properti;

• Manajemen pangguna pangguna: nggawe peran lan hak kanggo staf manajemen kanggo ndhukung operasi bisnis.

CAMPURAN SWITCH 600
FAN COIL THERMOSTAT 504
DINRAIL RELAY 432
KAMPUNG KAMPUNG 321
SENSOR BASA SAIKI 323
Lampu Relay SLC631

Tampilan Whatsapp Online Chat!