Owon Technology Inc.

Nggunakake

fgaaf

OWON Technology (bagean saka LILLIPUT Group) yaiku Produsen Desain Asli ISO 9001: 2015 sing duwe spesialisasi ing desain lan Pabrik produk sing gegandhengan karo elektronik lan IoT wiwit taun 1993. Digawe kanthi dhasar dhasar ing komputer sing dipasang, tampilan LCD lan teknologi komunikasi nirkabel, OWON nawakake produk IoT standar lan solusi IoT khusus kanggo keperluan, Telco, operator kabel, tukang omah, manajemen properti, kontraktor, agregator sistem, lan saluran eceran.

Ing level piranti, saliyane nyedhiyakake macem-macem model standar, OWON uga ngrancang lan nggawe piranti supaya pas karo pelanggan cocog karo tujuan teknis. Ing level sistem, ing ndhuwur sistem IoT off-the-rak lan IoT komersial, OWON uga nyedhiyakake Open-API lengkap kanggo integrasi sistem kanggo nggayuh tujuan bisnis unik para mitra.

Layanan

—— Layanan ODM Profesional -

- Transfer ide menyang piranti utawa sistem sing nyata

OWON banget ngalami ngrancang lan ngatur piranti elektronik sing ditemtokake miturut kabutuhan pelanggan. Kita bisa nawakake layanan teknis R&D kanthi garis-garis kalebu desain industri & desain, hardware & desain PCB, perangkat kukuh & desain piranti lunak, uga integrasi sistem.

- - Layanan Pabrik-Efektif Efektif -

- Kirim layanan lengkap paket kanggo entuk target bisnis

OWON wis melu produksi volume saka produk elektronik sing wis standar lan disesuaikan wiwit taun 1993. Sajrone pirang-pirang taun, OWON wis nglumpukake pengalaman lan kepinteran ing manufaktur produk, kayata Manajemen Produksi Massa, Manajemen Chain Sumber, Manajemen Kualitas Lengkap, lsp.

Kaluwihan

● Strategi berorientasi teknologi sing mbisakake kemampuan swara R&D lan implementasine teknis.

● Pengalaman manufaktur 20 taun sing didhukung karo rantai sumber sing diwasa lan efisien.

● Sumber manungsa sing stabil lan konsisten uga keterlibatan karyawan aktif amarga budaya perusahaan "Ikhlas, Nuduhake lan Sukses".

● Gabungan "Aksesibilitas Internasional" lan "Digawe ing China" njamin kepuasan pelanggan kanthi tingkat tinggi tanpa ngorbanake efektifitas biaya.

Pasar

1

Sejarah

123

Foto

vbwsbewr (1)
vbwsbewr (2)
vbwsbewr (3)
vbwsbewr (4)
vbwsbewr (5)
vbwsbewr (6)
vbwsbewr (7)
vbwsbewr (8)
vbwsbewr (9)

Sertifikat

Certifications  (2)
Certifications  (3)
Certifications  (1)

Tampilan Whatsapp Online Chat!