• ZigBee Smoke Detector SD324 

    ZigBee Kumelun Detektor SD324 

    ▶ Fitur Utama: • Tutorial ZigBee HA • Modul modul ZigBee sing kurang • Desain tampilan mini • Konsumsi daya murah • Alarm swara nganti 85dB / 3m • Peringatan daya murah • Ngidini ponsel nyata ...
  • ZigBee Multi-Sensor (Motion/Temp/Humi/Light) PIR313

    ZigBee Multi-Sensor (Gerak / Temp / Humi / Cahya) PIR313

    ▶ Fitur Utama: • ZigBee HA 1.2 Tundhuk • Deteksi gerakan PIR • Suhu, asor ukurane • Pangukuran getaran • Deteksi getar • Urip baterei dawa • Tandha baterei sithik • Tandha batine ...
  • ZigBee Door/Window Sensor DWS312

    Pintu ZigBee / Sensor Jendela DWS312

    ▶ Fitur utama: ZigBee HA 1.2 netepi • Kompatibel karo produk ZigBee liyane • instalasi gampang • Perlindhungan Suhu nglindhungi kandhang supaya ora mbukak • Deteksi baterei sithik • Kekuwatan sithik ...
  • ZigBee Water Leak Sensor WL306

    Sensor bocor Air ZigBee WL306

    ▶ Fitur Utama: • ZigBee 1.2 HA netepi • Modul ZigBee konsumsi sithik • Konsumsi baterei sithik • Desain kapisah detector lan sensor • instalasi gratis Alat ▶ Product: ▶ Aplikasi: ...
  • ZigBee Siren SIR216

    ZigBee Siren SIR216

    ▶ Fitur Utama: • AC-powered • Diselarasake karo macem-macem Sensor Keamanan ZigBee • Dibangun ing baterei serep sing terus digunakake sajrone 4 jam ing kasus gangguan, swara decibel dhuwur lan lampu kilat ...
  • ZigBee Multi-Sensor (Motion/Temp/Humi/Vibration)323

    ZigBee Multi-Sensor (Gerak / Temp / Humi / Getaran) 323

    ▶ Fitur Utama: - Tutorial ZigBee 3.0 • Deteksi gerakan PIR • Deteksi getaran • Ngukur suhu / kelembapan • Urip baterei sing dawa • Tandha baterei sithik ► Produk: ▶ Aplikasi: ▶ ...
  • ZigBee CO Detector GMD344

    ZigBee CO Detector GMD344

    ▶ Fitur Utama: • tundhuk ZigBee HA 1.2 • Bisa karo sistem liyane kanthi gampang • Modul ZigBee konsumsi sithik • Konsumsi baterei sithik • Nampa kabar weker saka telpon • Peringatan baterei sithik ...
  • ZigBee Gas Detector GD334

    Pengesan Gas ZigBee GD334

    ▶ Fitur Utama: • cecek ZigBee HA 1.2 • Ngadopsi sensor semi-konduktivitas tinggi • Bisa nganggo sistem liyane kanthi gampang • Ngawasi kanthi nggunakake ponsel • Modul ZigBee konsumsi sithik • Lo ...

Tampilan Whatsapp Online Chat!