Solusi IoT kanggo mburi OTON SPIDEXTM ngidini mitra nggawe lan njaga ekosistem perangkat lunak dhewe saka wiwitan ing platform IoT (ana awan pribadi + gateway + cerdas pribadi), lan luwih cocog karo sistem karo fitur unik lan pangguna pengalaman kanggo macem-macem aplikasi. Mangkono, ngirit upaya lan investasi ing gedhung hardware, pencernaan teknologi Local-Area-Network, nalika isih menehi fleksibilitas maksimal ngrancang sistem kaya syarat proyek. Mitra OWON bisa milih DUA opsi kanggo ngrancang program server maya dhewe, utawa nggabungake solusi OWON menyang sistem sing wis ana, lan luwih ngrancang piranti lunak lapisan aplikasi dhewe, kayata DPboard mobile lan PC.

 OWON bakal terus-terusan nganyarke CPI / API supaya bisa terus maju kanthi sistem.


Tampilan Whatsapp Online Chat!