HVAC Control minangka Sistem Manajemen Gedung Mini sing bisa dikonfigurasi becik kanggo
macem-macem proyek komersial sing entheng, kayata sekolah, kantor, toko, gudang, apartemen, hotel, omah-omah perawat, lan sapiturute. server mburi mburi bisa dikirim, lan dashboard PC bisa dikonfigurasi sesuai karo proyek sing dibutuhake, kayata minangka:
• Modul fungsi: ngatur menu dashboard adhedhasar fungsi sing dipengini;
• Peta properti: nggawe peta properti sing nuduhake lantai lan kamar sing ana ing omah;
• Pemetaan piranti: cocog karo piranti fisik karo simpul logis ing peta properti;
• Manajemen pangguna pangguna: nggawe peran lan hak kanggo staf manajemen kanggo ndhukung operasi bisnis.

Kontrol suhu
Temp Humd control
Kontrol Temp Humd
Temp & Humd control
Kontrol Temp & Humd

Tampilan Whatsapp Online Chat!