Ser

kosok balene

—— Layanan ODM Profesional -

- Transfer ide menyang piranti utawa sistem sing nyata

OWON banget ngalami ngrancang lan ngatur piranti elektronik sing ditemtokake miturut kabutuhan pelanggan. Kita bisa nawakake layanan teknis R&D kanthi garis-garis kalebu desain industri & desain, hardware & desain PCB, perangkat kukuh & desain piranti lunak, uga integrasi sistem.

- - Layanan Pabrik-Efektif Efektif -

- Kirim layanan lengkap paket kanggo entuk target bisnis

OWON wis melu produksi volume saka produk elektronik sing wis standar lan disesuaikan wiwit taun 1993. Sajrone pirang-pirang taun, OWON wis nglumpukake pengalaman lan kepinteran ing manufaktur produk, kayata Manajemen Produksi Massa, Manajemen Chain Sumber, Manajemen Kualitas Lengkap, lsp.


Tampilan Whatsapp Online Chat!