Solusi Sepuh Sepuh yaiku Sistem Manajemen Gedung Mini sing bisa dikonfigurasi
panti jompo. Sampeyan bisa milih saka macem-macem manajemen energi, kontrol HVAC lan piranti kanggo ngawasi lingkungan. Server back-end pribadi bisa ditrapake, lan dashboard PC bisa dikonfigurasi sesuai karo proyek sing unik, kayata:
• Modul fungsi: ngatur menu dashboard adhedhasar fungsi sing dipengini;
• Peta properti: nggawe peta properti sing nuduhake lantai lan kamar sing ana ing omah;
• Pemetaan piranti: cocog karo piranti fisik karo simpul logis ing peta properti;
• Manajemen pangguna pangguna: nggawe peran lan hak kanggo staf manajemen kanggo ndhukung operasi bisnis.

Elderly Care Dashboard
Dashboard Care Sepuh
Elderly Care Monitoring
Ngawasi Care Sepuh
Vital Signs Record
Cathetan Tandha Vital

Tampilan Whatsapp Online Chat!