OWON nyedhiyakake sistem Ngarep Omah Smart-off-the-rak kanthi piranti ZigBee 50+ ing macem-macem kategori. Ndhuwur penawaran standar, OWON uga nyedhiyakake layanan OEM / ODM (piranti hardware OEM, rebranding APP mobile lan penyebaran server maya pribadi), nggayuh tujuan bisnis umum sampeyan. ZigBee Smart Home System cocog kanggo:

• Distributor lan para pengecer sing nggoleki Sistem Ngarep sing gampang nginstal supaya bisa minimalake upaya dodolan sadurunge lan sawise;

• Telcos, perusahaan kabel lan keperluan ngupaya Plug & Play Smart Home System kanggo nambah layanan sing ditambahake;

• Tukang omah sing kasengsem ing Sistem Ngarep Smart supaya bisa nambah pengalaman sing diduweni.

SMART PLUG 403
AC CONTROL 201
THERMOSTAT 503
Plug Smart 404-US
IR Blaster AC211
Multisensor PIR313

Tampilan Whatsapp Online Chat!