ZigBee Din Rail Switch (32A / 63A Switch / E-Meter) CB432

Fitur Utama:


  • Model: CB432
  • Ukuran Item: 81x 36x 66 mm (L * W * H)
  • Port Fob: Zhangzhou, China
  • Katentuan Pambayaran: L / C, T / T




  • Detail Produk

    Tech Spesifikasi

    video

    FAQ

    Tag Product

    Fitur Utama:

    • ZigBee HA 1.2 Jaringan Mesh
    • Bisa digunakake karo ZHA ZigBee Hub standar
    • Ngontrol piranti ing omah liwat Mobile APP
    • Ukur konsumsi energi cepet lan akumulasi piranti sing kasambung
    • Jadwal piranti supaya otomatis mateni elektronik kanthi otomatis
    • Ngluwihi sawetara lan nguatake komunikasi jaringan ZigBee

    ▶ Produk:

    432-zm 432-bnm

    Aplikasi:

    app1

    app2

     ▶ Video:

    Packgae:

    shipping


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • ▶ Spesifikasi Utama:

    Nyambung Wireless  ZigBee HA 1.2 Jaringan Mesh
    Karakter RF  Frekuensi operasi: 2,4 GHz
    Antena PCB internal
    Range ruangan / njero ruangan: 100m / 30m
    Profil ZigBee  Gambar profil Otomasi
    Input Daya  100 ~ 240VAC 50/60 Hz
    Beban Max Saiki  32 / 63Amp
    Akurasi Pangukuran Kalibrasi  <= 100W (Ing sajrone ± 2W)
    > 100W (Inggil ± 2%)
    Lingkungan kerja   Suhu: -20 ° C ~ + 55 ° C
    Kelembapan: nganti 90% non-kondensasi
    Bobot  148g
    Ukuran  81x 36x 66 mm (L * W * H)
    Sertifikasi  ETL, FCC

    
    Tampilan Whatsapp Online Chat!