Owon saiki ana ing CES 2020

Dipunanggep minangka Consumer Electronics Show ing saindenging jagad, CES ditampilake kanthi berturut-turut luwih saka 50 taun, nyopir inovasi lan teknologi ing pasar konsumen.
Tampilake wis ditondoi kanthi nampilake produk sing inovatif, sing akeh sing ngowahi urip. Ing taun iki, CES bakal ngasilake luwih saka 4,500 perusahaan pameran (produsen, pangembang, lan supplier) lan luwih saka 250 sesi konferensi. Mesthine pamirsa kira-kira 170.000 pamiarsa saka 160 negara ing area 2.9 yuta kaki ruang pameran, nampilake 36 kategori produk lan 22 pasar ing World Trade Center Las Vegas. 

111 (1)
111 (2)
111 (3)

Wektu kirim: Mar-31-2020

Tampilan Whatsapp Online Chat!