Owon ing DISTRIBUTECH International

DISTRIBUTECH International minangka acara transmisi lan distribusi taunan sing unggul sing ngatasi teknologi sing digunakake kanggo mindhah listrik saka tanduran listrik liwat sistem transmisi lan distribusi menyang meter lan ing njero omah. Konferensi lan pameran nawakake informasi, produk lan layanan sing ana hubungane karo sistem otomatisasi lan sistem pangiriman listrik, efisiensi energi, nanggepi panjaluk, integrasi energi sing dianyari, metering maju, operasi sistem T&D lan linuwih, teknologi komunikasi, keamanan cyber, teknologi sarana banyu lan liya-liyane.

DistribuTech


Wektu kirim: Mar-31-2020

Tampilan Whatsapp Online Chat!