Owon ing AHR Expo

AHR Expo minangka acara HVACR paling gedhe ing saindenging jagad, narik kawigaten nglumpukake profesional industri kanthi komprehensif saka sak ndonya. The Show nyedhiyakake forum unik ing endi produsen kabeh ukuran lan keahlian, apa merek industri utama utawa wiwitan sing inovatif, bisa bebarengan kanggo nuduhake ide lan nuduhake masa depan teknologi HVACR ing salah sawijining atap. Wiwit taun 1930, AHR Expo tetep dadi papan sing paling apik ing industri kanggo OEM, insinyur, kontraktor, operator fasilitas, arsitek, pendidik lan profesional industri liyane kanggo njelajah tren lan aplikasi paling anyar lan bisa nggarap hubungan bisnis sing saling migunani.

ahr

Wektu kirim: Mar-31-2020

Tampilan Whatsapp Online Chat!